Na razie do śpiewania zgłosiły się Aga i Tesia. Kto jeszcze ma ochotę się włączyć ?
Mam nadzieję, że Renia napisze tu dokładnie jaki program trzeba ściągnąć i zainstalować, żeby móc nagrywać piosenki
Dokładnie, ja też mam ten program i Renia na nim między innymi pracuje Bardzo dobrze się nim nagrywa. Wystarczy nagrać piosenkę i wysłać Renatce sam wokal, a ona już zaczaruje u siebie i wychodzi cudna piosenka
Witam Was serdecznie Dziękuję za modlitwę,już powoli wraca mi lepsze samopoczucie.Ucieszył mnie Wasz pomysł wspólnego nagrania piosenki Zaraz zabieram się do opracowywania akompaniamentu,jak będzie gotowy to prześlę go duszkom chętnym do śpiewania Program do nagrywania to Audacity,można go pobrać ze strony http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=52&id=662
Serdecznie Was pozdrawiam i biore się za nutki
Duszyczka Renata S.
Z wielką radością opracowałam akompaniament Mam nadzieje,że Wam się spodoba Roześlę go do Was mailem.Będę czekać na Wasze nagrania Serdeczne Was pozdrawiam.Życzę radosnego śpiewania
Duszyczka Renata S.
Ja potrzebuję trochę czasu aby tej piosenki dobrze się nauczyć.
W tej chwili na razie umiem tylko zaśpiewać słowa"zaufaj Panu już dziś".
A Wam jak idzie?
Witajcie..ja niestety jestem chora...moj głos to jedna wielka chrypa..a juz dawno mialam przeslac nagranie. Wybaczcie za to:(:( szczegolnie przepraszam Renate:(:( ale postaram sie jak bede miala tyle sil..wyslac nagranie